Wij zijn Leslie en Monique van de Burg. Samen met onze hond Paco zijn wij jullie gastheer en gastvrouw op Finca del Gecko.

Menigmaal zijn wij op vakanties geweest in ons Andalusië. Na vele gesprekken onder het genot van de heerlijke lokale wijntjes en het plaatselijke “Gecko” drankje hebben we de knoop doorgehakt.

Wij gaan wonen en werken in Andalusië. Via vrienden van ons werden we gemotiveerd om deze stap toch echt te maken. Dit konden we niet doen zonder hun steun.

Een en ander ging natuurlijk niet zonder slag of stoot. De twijfel slaat soms toe in het hele proces met makelaars, advocaten en banken. Maar na een rollercoaster van 2 jaar hadden we ons plekje gevonden.

Het grote verbouwen en opknappen was begonnen. Maar na een paar maanden zwoegen konden we eindelijk in juni 2019 onze eerste gasten ontvangen. Onze Finca del Gecko is een feit!

Wij hopen hier nog vele jaren onze gasten te mogen ontvangen en hen te mogen laten proeven hoe wij onze droom leven. Reserveren is dan ook zo gedaan bij ons.

Een speciale dank gaat uit naar onze mooi dochter Angela. Hoe zeer we elkaar ook missen, zij weet dat ons hartje hier ligt. Zij heeft ons enorm geholpen deze twijfels weg te nemen. Dank je wel Angela, je bent een kanjer!

Leslie en Monique.