Omgeving

Niets is gelogen dat onze Finca del Gecko centraal gelegen is in de mooie omgeving van het Spaanse Andalusië.

Onderweg naar je eigen kamer in onze Finca geniet je al van de prachtige bergen en het mooie landschap.

Pal aan de voet van de Sierra de Mijas kijk je uit over de Guadalhorce Vallei. Deze omgeving kenmerkt zich door talrijke olijf-, citrus- en andere fruitbomen. Het natuurgebied waar onze Finca Del Gecko zich bevind heet “Las Lomas”, wat een zeer uitgestrekt gebied omvat.

Alhaurin el Grande en Coin zijn de twee dichtstbijzijnde dorpjes. Deze hebben echt nog hun karakteristieke Spaanse karakter behouden. Beiden zijn binnen 5 minuten te bereiken, waar u talloze gezellige terrassen vindt met een keur aan gastronomie. Natuurlijk zijn de kenmerkende tapas gerechten een echte must. Daar eet u nog tussen de plaatselijke bevolking.

De stranden van Marbella, Mijas Costa, Fuengirola, Benalmadena en Torremolinos liggen op 20 a 35 minuten afstand vanaf Finca del Gecko.

Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om te golfen. Alhaurin, Mijas en Lauro Golf liggen op korte afstand en zijn goed met de auto te bereiken.

Een mooie bergrit met de auto brengt je naar het altijd gezellige Mijas Pueblo. Dit kleine dorpje is terecht favoriet onder toeristen uit de hele wereld, die genieten van de gastvrijheid en vriendelijkheid van de inwoners.

Heeft u tijdens uw vakantie tips nodig, vraag deze ons gerust en wij zullen u graag onze ideeën met u delen.