Verde - Groen

Verde betekent groen in het Spaans. Een kleur die je veel tegenkomt in het landschap van Andalusie. Denk hierbij onder andere aan de vele olijfbomen en de avocadoteelt. Ook in de warme zomermaanden blijft een heel groot gedeelte van Andalusie groen gekleurd. Daarbij willen wij u een kleine impressie geven van de Verde Kamer. Naast de Verde Kamer heeft Finca del Gecko ook nog de Morado Kamer en de Azul Kamer.

De groene kamer is de tuinkamer en heeft 2 enkele bedden die makkelijk als 2 persoonsbed kunnen worden opgemaakt, net wat uw wens is. U kunt op uw kamer gebruik maken van de badkamer die is voorzien van een toilet, inloopdouche en een wastafel. Buiten kunt u gebruik maken van uw eigen zitje.

U boekt deze kamer voor 90 euro per nacht op basis van twee personen. Uiteraard is dit inclusief een gevarieerd en heerlijk ontbijt.

Daarnaast kunt u gebruik maken van de faciliteiten die wij aanbieden, zoals het zwembad en de honestybar.

Tevens kunt u uw auto gratis op ons eigen privéterrein parkeren.

Het reserveren van onze kamers kunt u doen via onze contact pagina. Daarnaast is het ook mogelijk om via de facebook pagina van Finca del Gecko de messenger functie te gebruiken.