Onze finca

Finca del Gecko is niet zomaar een bed en breakfast. Je vindt ons mooi gelegen aan de voet van de Sierra de Mijas. De locatie en de faciliteiten zijn een echt pareltje in de Omgeving van  Alhaurin el Grande en Coin.

 

Zodra de poorten van de Finca opengaan parkeert u de auto in de schaduw direct naast het huis. Kijk gerust even bij de Impressies om een goed beeld te krijgen van onze accommodatie en een indruk van het ontbijt.

 

Vanuit de auto zie je gelijk een groot en heerlijk zwembad met ligbedden, parasols en een weldadige rust. Het Spaanse leven en genieten is begonnen.

 

Even toe aan een echte siesta ? Gelukkig zijn er genoeg plekjes waar je heerlijk prive kan liggen. Kies bijvoorbeeld voor het zachte hemelbed met schaduwdoeken.

 

Gedurende het verblijf kan je gebruik maken van de honestybar, welke zich vlakbij de Kamers bevind. In de honestybar van onze Finca vind je van alles om de dag door te komen. Van een verkoelende cola tot een heerlijk Spaans biertje of wijntje. Daarnaast zijn er smakelijke tussendoortjes als tosti’s, pizza’s, ijsjes en chips aanwezig.

 

Hier vind je ook een gezellige bar met buiten keuken. Heerlijk om even een drankje te doen en rond te hangen.