Kamers 

Onze bed en breakfast heeft de beschikking over 3 kamers. Deze hebben wij vernoemd naar een aantal mooie kleuren en natuurlijk vertaald naar het Spaans. Het fijne is dat elke kamer ook nog een eigen buitenzitje heeft. We hebben 2 tweepersoonkamers en 1 familiekamer voor maximaal 4 personen. De kamers welke u bij ons kunt boeken zijn genaamd :

morado

De familiekamer is genaamd Morado. Morado betekent paars. Deze kamer is te boeken voor maximaal 4 personen. Kijk voor een impressie op de pagina van de Morado Kamer

Verde

De tuinkamer is natuurlijk vernoemd naar de kleur groen. Verde is een tweepersoonskamer. Voor een uitgebreide beschrijving kunt u de pagina bekijken van de Verde Kamer.

Azul

De zwembadkamer is uiteraard vernoemd naar de Spaanse vertaling van blauw. Azul is een tweepersoonskamer. Voor een impressie kijk op de pagina van de Azul Kamer.

Onze kamers zijn te boeken vanaf 85 euro per nacht voor 2 personen. Uiteraard zit hier een heerlijk ontbijt bij in. Wilt u meer informatie over de prijzen, reserveringen of heeft u andere vragen, dan kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

bed and breakfast

 

alhaurin el grande - coin