Boekingen kunnen pas definitief worden bevestigd als wij, conform onze voorwaarden, 50% van het totale verblijf als aanbetaling op onze rekening hebben ontvangen. Tot die tijd staat de aanvraag maximaal 4 dagen in optie. Op het moment dat de betaling ontvangen is, zal er een e-mail worden gestuurd ter bevestiging. Onze gegevens zijn:

SabadelBank

IBAN ES8700810596630002260028

Ten name van: Leslie James vd Burg ovv naam en datum

Het restant van het verblijf dient ter plaatse cash te worden afgerekend op de dag van aankomst. Pinnen is helaas niet mogelijk in onze Finca.

De Honestybar afname worden op de dag van vertrek afgerekend.

Het is niet toegestaan om zelf etens-en/of drinkwaren mee de Finca in te nemen of buiten te nuttigen.

Wijzigen van de boeking

Het is mogelijk om de boeking voor aankomst nog te wijzigen qua data of aantal personen, mits het aantal dagen minimaal gelijk blijft en/of er ruimte beschikbaar is in de Finca.

Annuleringskosten Finca del Gecko

Bij annulering tot de 42ste dag voor aankomst: de aanbetaling

Bij annulering vanaf de 42ste tot 28ste dag voor aankomst: 35% van de reissom

Bij annulering vanaf de 28ste tot de 21ste dag voor aankomst: 40% van de reissom

Bij annulering vanaf de 21ste dag tot de 14e dag voor aankomst: 50% van de reissom

Bij annulering vanaf de 14e dag tot de 5e dag voor aankomst: 75% van de reissom

Bij annulering vanaf de 5e dag tot en met de dag van aankomst: de volledige reissom

Bij Annulering tijdens covid-19 crisis, geboekt voor 30 augustus 2020 volgt een voucher op de aanbetaling er is geen recht op restitutie.

Bij boekingen gedaan tijdens code geel, oranje en rood met een verblijf tijdens deze periode, opgelegd door uw overheid naar Spanje, volgt er geen restitutie van de reissom.

In en uitchecktijden:

Inchecken > op dag van aankomst vanaf 14.00 uur.

Uitchecken > op dag van vertrek tot 11.00 uur

Zwembad

Kinderen zonder zwemdiploma zijn verplicht om in en rondom het zwembad zwembandjes te dragen. Er wordt geen toezicht bij het zwembad gehouden. Finca del Gecko accepteert dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor ongelukken in en rond het zwembad.

Routebeschrijving:

Vanuit de luchthaven vertrek je naar de A20 Malaga-Almeria, op de A20 neem je afslag 7 naar de A357 richting Cartama houd hierbij de linker rijstrook aan, op de A357 neem je na circa 20 km afslag 48 naar de A355 Villafranco de Guadalhorce/Coin/marbella, dit is een niet al te duidelijke rotonde. Op de A355 neem je afslag Alhaurin el Grande,  aan het einde van deze weg ga je links af de A404 richting Alhaurin el Grande op. Deze weg rij je ongeveer 800 meter en dan sla je rechtsaf bij het gesloten restaurant Miralmonte deze naam staat ook op een klein bordje op de vangrail, aan het einde van de weg sla je links af,na 100 meter zie je rechts 2 witte poortjes, die rij je in, aan deze weg (ong 700m)bevinden wij ons aan de linkerkant. Herkenbaar aan een lange witte muur en zwart hek met 2 gecko’s.